Engagera dig

Bli medlem

Gå med i vårt parti och var med och påverka vår politik i Enköping, Håbo, Region Uppsala och på riksnivå! Det är lätt att bli medlem och det kostar bara 50 kr. Vi gör det tillsammans! Läs mer här https://feministisktinitiativ.se/bli-medlem/

Ge ett bidrag

Vi är en liten förening men med stort hjärta och ideellt engagemang. Ge ett bidrag så att vi kan ge mer tillbaka till samhället! Vårt bankgironummer är 658-0286.

Valsedelvolontär

Vi behöver hjälp att distribuera ut alla våra valsedlar till alla vallokaler i Enköping. Hör av dig till enkoping@feministisktinitiativ.se och anmäl dig här http://fivalsedlar.se/

Vi gör det tillsammans!

Valberedningen söker medlemmar

Är du intresserad av att sitta med i valberedningen och hjälpa till att sätta ihop nästa års styrelse? Hör av dig till enkoping@feministisktinitiativ.se så berättar vi mer. Vi gör det tillsammans!

Revisorsnämnden söker personer

Vill du granska vårt arbete och se till att vi följer stadgarna och använder våra resurser i enlighet med vad våra medlemmar vill. Då tycker vi att du ska sitta i revisorsnämnden! Du behöver inte vara medlem i Feministiskt initiativ för att agera revisor i våra medlemmars tjänst. Hör av dig till enkoping@feministisktinitiativ.se så berättar vi mer. Klart du kan!